Banner

Tjäna pengar till klubben

Tjäna pengar till klubben

Att tjäna pengar till klubben är vår sak

Gogrilla erbjuder alla skolklasser, lag och föreningar att tjäna pengar till klubben. Vi har plockat fram de mest exklusiva produkterna i vårt sortiment och låtit folk tycka och tänka till. Därför är våra grillsåser, tacokit, hot sauce samt senap & ketchup framgångsrika och väldigt lättsålda. För att göra det ännu enklare att tjäna pengar till klubben har vi tagit fram olika paket för att underlätta ytterligare för både säljare och kund att välja bland våra produkter. En av de första frågorna vi får från våra samarbetspartners är hur mycket man tjänar. Låt oss därför ta ett exempel som brukar vara vanligt:

  • Antal säljare 25st
  • Antal såser per säljare 6st
  • Antal kassar per säljare 6st
  • Er grundförtjänst 15 000kr
  • Er bonus 2 500kr
  • Er totalvinst 17 500kr

Multiplicera detta med två eller tre så har du ett exempel på hur mycket våra återkommande föreningar brukar tjäna pengar till klubben. Vill ni så beställer ni våra kostnadsfria produktinformation och vill ni hellre ringa så är ni varmt välkomna. Lycka till med försäljningen!

Lika länge som föreningar, lag och skolklasser har funnits har det varit intressant att tjäna pengar till klubben etc. Ibland har det gått bra och emellanåt har det gått mindre bra och vissa gånger finns det skräckscenarion där man till och med gått back och hamnat på minus. Så ska det givetvis inte vara när man vill tjäna pengar till klubben. Alla vill såklart att det ska gå bra, ge en bra vinst och den som ansvarar för det vill att det ska vara ordning och reda utan att känna en klump i magen. Visst kan man sälja julkalendrar, sälja bullpåsar etc men blir förtjänsten stor? I många fall blir det tyvärr inte det. Låt oss berätta hur ni på ett snabbt och enkelt sätt kan tjäna pengar till klubben som verkligen gör skillnad, utan en massa byråkrati.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!