Banner

Tjäna pengar till klubben

Tjäna pengar till klubben

Att tjäna pengar till klubben är vår sak

Gogrilla erbjuder alla skolklasser, lag och föreningar att tjäna pengar på ett väldigt enkelt sätt.

Vi har noga valt ut produkterna i vårt sortiment och låtit folk tycka och tänka till. Därför är våra coola grillsåser, tacokit, hot sauce uppskattade och väldigt lättsålda. För att göra det ännu enklare att tjäna pengar till klubben har vi tagit fram olika paket för att underlätta ytterligare för både säljare och kund att välja bland våra produkter. En av de första frågorna vi får från våra samarbetspartners är hur mycket man tjänar. Låt oss därför ta ett exempel som brukar vara vanligt:

  • Antal säljare 25st
  • Antal paket per säljare 10st
  • Er grundförtjänst 10 000kr
  • Vill ni så beställer ni våra kostnadsfria produktinformation eller så ni ringer ni till oss så berättar vi mer. Lycka till med försäljningen!

Lika länge som föreningar, lag och skolklasser har funnits har det varit intressant att tjäna pengar till klubben etc. Ibland har det gått bra och emellanåt har det gått mindre bra och vissa gånger finns det skräckscenarion där man till och med gått back och hamnat på minus. Så ska det givetvis inte vara när man vill tjäna pengar till klubben. Alla vill såklart att det ska gå bra, ge en bra vinst och den som ansvarar för det vill att det ska vara ordning och reda utan att känna en klump i magen. Visst kan man sälja julkalendrar, sälja bullpåsar etc men blir förtjänsten stor? I många fall blir det tyvärr inte det. Låt oss berätta hur ni på ett snabbt och enkelt sätt kan tjäna pengar till klubben som verkligen gör skillnad, utan en massa byråkrati.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!