Banner

Tjäna pengar till klassresa

Tjäna pengar till klassresa

Tjäna pengar till klassresa med rätt produkter

Gogrilla är ett företag vars idé är att samarbeta med föreningar av olika slag, lika väl som att lag och klasser vill tjäna pengar till klassresa. Produktsortimentet innehåller grillprodukter av olika slag. Våra tacokit, grillsåser och hot sauce med olika smaker är ljuvliga. Nedan presenteras hur lättförtjänta pengar ni får in genom en begränsad insats. Så här kan ni lätt tjäna pengar till klassresa:

  • Antal säljare 25st
  • Antal såser per säljare 6st
  • Antal kassar per säljare 6st
  • Er grundförtjänst 15 000kr
  • Er bonus 2 500kr
  • Er totalvinst 17 500kr

Jo, du läste faktiskt helt rätt. Det behöver inte vara svårare att tjäna pengar till klassresa än så. Baserat på att ni är 25 personer som säljer våra produkter och varje person säljer enligt siffrorna så får ni in hela 17 500kr. Många av de vi samarbetat med har sålt våra produkter upp till tre gånger, tack vare att de är så lättsålda. Varmt välkomna ni också!

Hur bär man sig åt när man vill tjäna pengar till klassresa är det många som undrar. Vi ska bena ut det där och det är egentligen inte så märkvärdigt som man kan tro, bara man använder sig av rätt kanaler. Låt oss först bara klargöra att det är exakt detsamma för andra sällskap så som idrottsklubbar, enskilda lag och exempelvis dansgillen. Nåväl, ni är säker fler som varit med i olika sammanhang där man inte fått in så mycket pengar man väntat sig bara för att man sålt fel produkter. Visst kan man anordna tipsrundor, knytkalas, discon och sälja knäck men det har inte gett den avkastning man väntat sig när man vill tjäna pengar till klassresa. Något som definitivt ger lön för mödan och som faktiskt ger mersmak så man vill sälja samma produkter igen är grillprodukter. Låt oss berätta mer om vad och hur ni gör för tjäna pengar till klassresa.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!