Banner

Tjäna pengar till klasskassan

Tjäna pengar till klasskassan

Så går det till att tjäna pengar till klasskassan

Gogrillas sidé är att låta lag, föreningar och klasser tjäna pengar till klasskassan på ett enkelt och riskfritt sätt. Ni kommer aldrig behöva ligga ute med pengar, det finns ingen krånglig byråkrati där ni slipper massa extrajobb.

Gogrillas produkter är smakrika tacokit, grillsåser och Hot sauce av högsta kvalitét som bara innehåller naturliga råvaror.

Ni väljer dessutom själva på vilket sätt ni vill tjäna pengar till klasskassan. Så här fungerar det:

  • Ni kan sälja direkt med produkterna i hand
  • Sälj med endast en produktkatalog
  • Eller så gör ni som många andra genom att sälja med både produkten i hand och en produktkatalog.

Det sista alternativet brukar ge det bästa och mest seriösa intrycket men som sagt, ni väljer själv vilket alternativ som passar er bäst för att tjäna pengar till klasskassan. Beställ gärna vår produktinfo och bestäm ett sälj mål så är det bara att sätta igång. Ni är också givetvis varmt välkomna att ringa oss så berättar vi mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa er att lyckas med ert mål.

Lycka till!

Har klassen bestämt sig för att göra en resa eller annat roligt som avslutning efter många år tillsammans? Då har ni säkert också funderat över hur ni kan tjäna pengar till klasskassan. Vill du bli den som kommer med den bästa idén så föreslår vi att du läser vidare. Att tjäna pengar till klasskassan på ett enkelt, smidigt och faktiskt till och med roligt sätt med fördelaktig förtjänst är inte det enklaste att komma på. Men, tro det eller ej, här kommer faktiskt ett bra tips.

Genom att sälja Gogrilla´s produkter kan ni inte bara tjäna pengar till klasskassan. Ni kan dessutom tjäna stora pengar utan att lägga ner hela er själ, lite tid över måste ni ju ha för att klara skolarbetet också. Läs gärna vidare om hur allt går till så vill vi tro att ni är ännu en klass bland många andra som kommer tjäna stora summor.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!