Banner

Samla pengar till klassresa

Samla pengar till klassresa

Samla pengar till klassresa, en enkel sak

Beställ vår gratis produktinfo och läs mer. Vinsten ni tjänar lär ni få svårt att hitta någon annanstans. När ni väl har sålt en gång är det mycket troligt att ni återkommer, just för att våra produkter helt enkelt är svårslagna. Vill ni så är ni varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi gärna om hur ni kan samla pengar till klassresa på ett enkelt sätt. Lycka till med försäljningen!

Går ni och drömmer om att åka på den där avslutningsresan med klassen eller göra den där alldeles speciella aktiviteten som ett minne för livet? När ni väl har bestämt er så har ni kanske kommit fram till att ni mer eller mindre måste samla pengar till klassresa eller vad ni nu har bestämt er för. Innan vi fortsätter med ett tips ni praktiskt taget inte har råd att missa för att samla pengar till klassresa så vill vi betona att även klubbar av olika slag och även lag har stor nytta av detta tips. Många gånger går det lite snabbt i svängarna när man beslutar hur man på enklast och smidigaste sättet ska samla pengar till klassresa. När man väl har börjat är det svårt att ångra sig och man måste löpa linan ut. Ett hett tips att undvika dessa fallgropar är att sälja grillprodukter som ger hög utdelning redan från början. Passerar man, vilket inte är ovanligt, olika bonusgränser så ska man såklart ha betalt även för det, lite som lön för mödan för att man har varit duktig.

Vi som arbetar med Gogrilla vill verkligen hjälpa till att förverkliga klassens mål att samla pengar till klassresa. Därför har vi gjort det enkelt. Ni säljer lättsålda grillprodukter så som olika grillsåser, tacokit och hot sauce. Dessa populära produkter brukar få kunderna att smälta av välbehag när de väl har smakat.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!