Banner

Sälja till laget

Sälja till laget

Det ska vara riskfritt att sälja till laget

När man ska sälja till laget för att få in pengar till ett gemensamt mål tycker vi på Gogrilla att det ska vara enkelt, smidigt och riskfritt att tjäna pengar. För att du ska få en inblick i hur det kan se ut så följer här ett exempel:

  • Antal säljare 25st
  • Antal såser per säljare 6st
  • Antal kassar per säljare 6st
  • Er grundförtjänst 15 000kr
  • Er bonus 2 500kr
  • Er totalvinst 17 500kr

Flera av våra samarbetspartners har faktiskt ifrågasatt om detta verkligen kan stämma, det ser lite för bra ut för att vara sant är några kommentarer. Vi erkänner, det ser bra ut men det är också sant. När ett lag, en klass eller förening verkligen har börjat sälja så brukar pengarna rulla in relativt snabbt. Som lag slipper ni ligga ute med pengar och ni slipper både byråkrati och pappersarbete. Så enklare än så här när man vill sälja till laget blir en utmaning för andra. Så välkommen att kontakta oss när ni bestämt er för att sälja till laget.

Har ni bestämt att ni vill göra något roligt med laget? Det kan vara allt från en cup till ett träningsläger på varmare breddgrader. Ja, vi vänder oss såklart även till föreningar, klasser och andra sällskap som vill tjäna pengar. Ändamålen är gränslösa men ofta kommer man inte ifrån att man då måste sälja till laget. När budgeten överskriver vad varje person själva vill eller har förmåga att betala så är ett bra sätt att sälja till laget det Gogrilla har att erbjuda. Gogrilla säljer produkter inom grillning. Dels är det exklusiva och väldigt populära produkter och det bästa av allt är ändå att våra grillsåser, tacokit och senap & ketchup är omåttligt populära. När man bestämmer sig för att sälja till laget så har vi gjort olika och färdiga paket konsumenten kan väl emellan, allt för att underlätta när man vill få in pengar. Nedan beskriver vi hur den enkla säljprocessen går till.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!