Banner

Pengar till laget

Pengar till laget

Lätt att få in pengar till laget

Gogrilla vill låta föreningar etc få möjligheten att på ett snabbt sätt få in pengar till laget. Det kan man göra på olika sätt och ni bestämmer själva på vilket sätt ni vill göra. Här följer några exempel att samla pengar till laget:

  • Sälj direkt med produkterna i hand.
  • Sälj med vår produktkatalog.
  • Sälj med både produkter och produktkatalog.

De flesta väljer det sistnämnda alternativet. Dels får kunden känna, se och uppleva produkterna som har en fin design och dessutom känns det väldigt proffsigt att ha en katalog med sig. För att få in pengar till laget och nu kommer det bästa, behöver man inte alls sälja speciellt många produktenheter får att få in stora summor till laget. Vill ni så beställer ni vår produktinformation som är gratis och själv bildar er en uppfattning om sortimentet. Ni är givetvis även välkomna att slå oss en signal så berättar vi gärna mer om våra produkter och hur ni enkelt får in pengar. Varmt välkommen!

Har ni stakat ut ett mål och behöver pengar till laget? Va bra, då kommer här ett tips om hur ni kan tjäna stora summor genom att inte lägga ner allt för mycket tid. Allt från fotbollslag till basketlag eller klasser och simsällskap har gjort det tidigare, inte en, inte två utan upp till tre gånger för att det har varit så fördelaktigt och stor förtjänst på att få in pengar till laget. Hur, tänker ni nu? Jo, genom att sälja grillprodukter från Gogrilla. Gogrilla är ett företag som vänder sig till just lag och klasser etc. Dels för att få gynna yngre att kunna tjäna pengar men också för att drivkraften är väldigt stor hos den yngre generationen. Vad är det då för grillprodukter som erbjuds? I sortimentet finns allt från goda grillsåser till exklusiv ketchup och senap av högsta kvalitét. Det har aldrig förr varit så enkelt att få in de där pengarna till laget som nu. Läser du vidare så beskriver vi hur det går till med pengar till laget.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!