Banner

Pengar till klasskassan

Pengar till klasskassan

Hur går det till att få pengar till klasskassan

Till att börja med kan ni gratis beställa Gogrilla´s produktinformation. Där finns allt att läsa om hur man går till väga, vad som finns i sortimentet, olika grillpaket och exempel på hur en klass får in enkla pengar till klasskassan. Låt oss ändå ta ett ofta förekommande exempel på hur det kan se ut för att få in pengar till klasskassan:

  • Antal säljare 25st
  • Antal såser per säljare 6st
  • Antal kassar per säljare 6st
  • Er grundförtjänst 15 000kr
  • Er bonus 2 500kr
  • Er totalvinst 17 500kr

Det är heller inte ovanligt att samma förening, lag eller klass har återkommit för att sälja och få in mer pengar till klasskassan. Vi vill tro att det beror på att det är förhållandevis enkla pengar att tjäna. Vill ni så berättar vi såklart gärna mer om ni vill slå en signal. Varmt välkomna!

Hur får man in pengar till klasskassan på enklast och smidigaste sättet utan att jobba livet ur sig är det många som frågar sig. Ja, det är frågan det. Fast fortsätter du läsa så tror vi att du är sanningen närmare än du tror. Först ska vi bara poängtera att detta även gäller exempelvis föreningar, skolklasser och lag etc. Hur många gånger har man inte varit med i olika sammanhang där målet har varit att tjäna stora pengar men det inte har gått riktigt som man tänkt sig. Nu är det slut på det. Om ni vill göra det enkelt och smidigt utan byråkrati och massa krångel så är ett bra tips att börja sälja omåttligt populära grillprodukter för att få in pengar till klasskassan. I produktsortimentet finns olika grillsåser, svåra att motstå. Det finns tacokit och hot sauce i olika smaker samt senap och ketchup av högsta kvalitét. Dessutom, för att göra det enklare att dra in pengar till klasskassan, så har vi gjort olika paket för att underlätta för både säljare och kund.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!