Banner
Om oss

Gogrilla är ett svenskt varumärke som grundades 2010. Vår idé är att vara specialiserade på att hjälpa lag, föreningar och skolklasser med inkomster till deras aktiviteter. Finansieringen sker genom enkel och riskfri försäljning av våra uppskattade produkter. Gogrilla är ett registrerat varumärke som ägs av Lamboro AB och står för högkvalitativa produkter med endast äkta råvaror helt utan tillsatser.

Historien startade dock redan 2005 på en resa till Portugal. Målet med resan var att hitta portugisiska delikatesser för import till Sverige. Efter två veckors botaniserande av olika delikatesser så togs en egen gourmésås fram i tre olika smaker. Såsen som döptes till gogrilla, är en riktig ”allmatsförädlare” som passar lika bra i stor sett till alla maträtter.

Såserna såldes först till vänner och bekanta men fick sedan så stor uppmärksamhet att ett tjugotal olika ICA handlare runt om i Stockholm hörde av sig och ville börja saluföra såserna.

Efter många år som förälder med stort engagemang inom ungdomsidrotten och skola, har bilden bara blivit tydligare av de ekonomiska utmaningar som finns för att få ihop pengar till klass och lag aktiviteter. Då föddes idén till att hjälpa lag och skolklasser att tjäna pengar.

Vi fann att en självsäljande produkt för ett lågt pris, som kan levereras samtidigt som beställningen tas, var viktiga parametrar för att lag och skolklasser skulle nå maximal försäljning. Vidare fann vi att det ska vara roligt, riskfritt och enkelt att sälja Gogrillas produkter.

Idag säljs våra produkter genom skola och föreningslivet men du kan också nu handla produkter via http://shop.gogrilla.se/

 

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!