Banner

Grillsåser

Sälja grillsåser

Grillsåser året runt

På Gogrilla finns det inte bara otroligt läckra grillsåser i sortimentet. Utöver grillsåser finns det även tacokit, hot sauce i olika smaker men också senap & ketchup av högsta kvalitét.

För att göra det så enkelt som möjligt för er som säljare av våra produkter och för konsumenten att välja har vi gjort det smidigt genom att erbjuda olika ”kassar”. Några exempel på dessa är Grillkassen som passar till allt. I Burgerkassen skapar man den perfekta burgaren med en medföljande hamburgerpress. När vi kommer till Lyxkassen innehåller den det mesta ett proffs behöver för att bjuda släkt och vänner på mat de knappt får på restaurang, åtminstone inte för den lilla pengen. Att sälja grillsåser och andra produkter från Gogrilla kommer få konsumenten att bli populär helt enkelt. Det är också ett bra tips att ge bort i present, kanske till jul eller till födelsedagen. Ta gärna en titt på våra andra ”kassar” så tror vi att ni kommer att bli sugna på att sälja grillsåser och andra produkter. Varmt välkomna

Har klassen, laget, dansgruppen bestämt sig för att tjäna pengar gemensamt? Va roligt tycker vi, grattis! Ni har kanske bestämt att ni ska åka hem till ”kammaren” och fundera ut enklaste och smidigaste sättet att tjäna ihop de där pengarna som krävs för att förverkliga er dröm. Att sälja lotter är ett sätt, att baka bullar och kakor ett annat. Det är förvisso bra sätt men tyvärr ger det inte så stor förtjänst i förhållande till det arbete man lägger ner. Sen är det samtidigt så att det ena inte behöver utesluta det andra såklart. Se till att du är den som kommer med bästa idén, nämligen att sälja grillsåser. Grillsåser tänker du? Absolut, när ni vill få valuta för tiden ni lägger ner så är det just grillsåser du ska sälja. Här är förtjänsten större än vad du får in i lagkassan på andra sätt, exempelvis att sätta plantor, hålla loppisar eller sälja potatissäckar.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!