Banner
Frågor & Svar

Här har vi sammanfattat de vanligaste frågorna.

Hur kommer vi i gång och kan börja sälja Gogrillas produkter?

Svar: Ring gärna oss så berättar vi mer om upplägget och hur ni snabbt kan komma igång med er försäljning. Ni når oss ALLA dagar i veckan via telefon eller e-mail. Klicka på knappen ”BÖRJA SÄLJ” längst upp på sidan.

Vad menas med att “Sälja direkt med produkter i hand”?

Svar: Då skickar vi ut önskat antal produkter ni vill börja sälja. Sortiment för att sälja direkt är “bara” våra Grillsåser, Hot Sauce, Tacokit och Alcogel. Fördel med att sälja direkt är att kunden får se produkten och kan köpa den direkt. Nackdel är att det är ett mindre sortiment mot att sälja med Produktkatalogen eller webbshop.
OBS! Det går bra att Sälja direkt med produkter i hand + Produktkatalogen för att nå bästa möjliga resultat

Vad menas med att “Sälja med Produktkatalog”?

Svar: Då skickar vi ut önskat antal Produktkataloger för alla som ska vara med att sälja. Sortiment när man tar upp beställningar med Produktkatalog är: Grillsåser, Tacokit, Hot Sauce Kit och våra populära Grillkassar. Produktkatalogen innehåller tydliga bilder och produktinformation. Fördel med Produktkatalogen är: Större sortiment. Lätt att ta med sig katalogen till arbetsplatsen, släkt och vänner.
OBS! Det går bra att sälja med Produktkatalog + Egen webbshop för att nå bästa möjliga resultat

Vad menas med att “Sälj med Egen länk till Webbshop”?

Svar: Vi bygger upp en egen webbshop till er klass eller lag som ska sälja. Här kan vi lägga upp en bild eller logga för klassen/laget som ska sälja, samt en text med syftet för er försäljning. Nu har ni en egen länk som ni kan sprida på sociala medier, Messenger och mail. Då kunden har fått sin länk, väljer de vilka produkter de vill köpa. Sedan väljer kunden om dom vill betala med kort eller swish direkt på sidan. Gällande leverans kan kunden välja om dom vill ha leverans direkt från Gogrilla eller om leveransen ska ske från föreningen/laget som säljer. Ni kommer sedan kunna följa er försäljning tydligt i vårt system som ni får tillgång till.

Gå in här för att se hur en sida kan se ut www.order.gogrilla.se/lagshop

Hur snabbt kan vi komma igång att börja sälja?

Svar: Produktkataloger skickar vi ut på 2-5 dagar. Egen webbshop tar ca 1 vecka att sätta upp

Vad kostar leveransen?

Svar: Vi erbjuder alltid fraktfria leveranser inom Sverige vid en försäljning av minimum 50st produkter.

 

Kräver såserna kylning?

Svar: Oöppnade flaskor kan förvars i rumstemperatur, öppnade produkter förvaras bäst i kylskåp men är inget krav.

Hur lång hållbarhetstid är det på era produkter?

Svar: Hållbarhetstiden för Grillsåserna, Hot Sauce och Tacokitet är ca 1,5 år. Bäst föredatumet gäller även för öppnade flaskor/burkar.

Innehåller era produkter gluten, mjölk eller spår av nötter?

Svar: Nej, Ingen av våra produkter innehåller spår av nötter, de är gluten och mjölkfria samt är helt fri från E-nummer eller andra konstgjorda smaktillsatser.

I innehållsförteckningen står kryddor, vilka kryddor är det?

Svar: Gorilla Orginal: Ingefära, Gogrilla Garlic: Kummin och Ingefära, Gogrilla Lemon: Kummin och Ingefära.

Hur mycket innehåll är det i varje Tacokit?

Svar: Ett Tacokit innehåller totalt 400ml. (100ml Tacosås, 150ml Tacosalsa och 150ml Tacomix).

För mer information om Tacokitet samt innehållet se rubriken Tacokit samt produktfilm tacokit

Hur mycket innehåll är det i varje grillsåsförpackning?

Svar: En grillsåsförpackning innehåller totalt 300ml, varje flaska innehåller 100ml.

Grillsåsflaskorna är 15 cm höga och har innehållsanpassad öppning i locket som doserar en lagom mängd sås vid användning. Varje förpacknings bruttovikt är 0,65kg. Såsernas goda och påtagliga smak gör att de inte ska jämföras med ”kluck-kluck såser” som ketchup eller dylikt, då mängden som appliceras på maten är mer sparsam (droppas eller skakas). Tack vare det så räcker såserna relativt länge, även då de används dagligen i matlagning och/eller som bordssås. Se vår produktfilm som visualiserar ovanstående på ett tydligt sätt: Produktfilm Grillsåser

Hur mycket innehåll är det i varje Hot Sauceförpackning?

Svar: En Hot Sauceförpackning innehåller totalt 300ml, varje flaska innehåller 100ml.

Hot Sauce flaskorna är 15 cm höga och har innehållsanpassad öppning i locket som doserar en lagom mängd sås vid användning. Varje förpacknings bruttovikt är 0,65kg. Såsernas påtagliga styrka och smak gör att de inte ska jämföras med ”kluck-kluck såser” som ketchup eller dylikt, då mängden som appliceras på maten är mer sparsam (droppas eller skakas). Tack vare det så räcker såserna relativt länge, även då de används dagligen i matlagning och/eller som bordssås.

 

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!