Banner
Frågor & Svar

Här har vi sammanfattat de vanligaste frågorna.

Hur kommer vi i gång och kan börja sälja Gogrillas produkter?

Svar: Ring gärna oss så berättar vi mer om upplägget och hur ni snabbt kan komma igång med er försäljning. Ni når oss ALLA dagar i veckan via telefon eller e-mail. Klicka på knappen ”BÖRJA SÄLJ” längst upp på sidan.

Vad menas med att “Sälja direkt med produkter i hand”?

Svar: Då skickar vi ut önskat antal produkter ni vill börja sälja. Sortiment för att sälja direkt är “bara” våra Grillsåser, Senap/Ketchup och Tacokit. Fördel med att sälja direkt är att kunden får se produkten och kan köpa den direkt. Nackdel är att det är ett mindre sortiment mot att sälja med Produktkatalogen.
OBS! Det går bra att Sälja direkt med produkter i hand + Produktkatalogen för att nå bästa möjliga resultat

Vad menas med att “Sälja med Produktkatalog”?

Svar: Då skickar vi ut önskat antal Produktkataloger för alla som ska vara med att sälja. Sortiment när man tar upp beställningar med Produktkatalog är: Grillsåser, Senap/Ketchup, Tacokit, Hot Sauce Kit och våra populära Grillkassar. Produktkatalogen innehåller tydliga bilder och produktinformation. Fördel med Produktkatalogen är: Större sortiment. Lätt att ta med sig katalogen till arbetsplatsen, släkt och vänner.
OBS! Det går bra att sälja med produkter i hand + Produktkatalog för att nå bästa möjliga resultat

Hur snabbt kan vi få ut produkterna så att vi kan börja sälja?

Svar: Om ni har valt att “Sälja direkt med produkter i hand” är leveranstiden 7 dagar då vi har våra produkter i lager. Produktkataloger skickar vi ut på 1-3 dagar.

Vad kostar leveransen?

Svar: Vi erbjuder alltid fraktfria leveranser inom Sverige vid en försäljning av minimum 50st produkter.

Betalar man vid leverans?

Svar: Nej, betalning sker när ni är klara med försäljningen. Vanligast är att försäljningsaktiviteten läggs upp på 20-25 dagar. Önskas en längre försäljningstid kan det ordnas efter överenskommelse.

Vad händer om vi inte säljer alla förpackningar?

Svar: Ni betalar enbart för de förpackningar som ni sålt. Gogrilla erbjuder alltid att ta tillbaka ev osålda förpackningar inom Sverige, ni står bara för själva frakten, förutsättningen är dock att produkterna är oskadda och att returen sker inom 60 dagar från leveransdatumet.

Kräver såserna kylning?

Svar: Oöppnade flaskor kan förvars i rumstemperatur, öppnade produkter förvaras bäst i kylskåp men är inget krav.

Hur lång hållbarhetstid är det på era produkter?

Svar: Hållbarhetstiden för Grillsåserna, Hot Sauce och Tacokitet är ca 1,5 år. Senap & Ketchup ca: 1år. Bäst föredatumet gäller även för öppnade flaskor/burkar.

Innehåller era produkter gluten, mjölk eller spår av nötter?

Svar: Nej, Ingen av våra produkter innehåller spår av nötter, de är gluten och mjölkfria samt är helt fri från E-nummer eller andra konstgjorda smaktillsatser.

I innehållsföreckningen står kryddor, vilka kryddor är det?

Svar: Gorilla Orginal: Ingefära, Gogrilla Garlic: Kummin och Ingefära, Gogrilla Lemon: Kummin och Ingefära.

Hur mycket innehåll är det i varje Tacokit?

Svar: Ett Tacokit innehåller totalt 400ml. (100ml Tacosås, 150ml Tacosalsa och 150ml Tacomix).

För mer information om Tacokitet samt innehållet se rubriken Tacokit samt produktfilm tacokit

Hur mycket innehåll är det i varje grillsåsförpackning?

Svar: En grillsåsförpackning innehåller totalt 300ml, varje flaska innehåller 100ml.

Grillsåsflaskorna är 15 cm höga och har innehållsanpassad öppning i locket som doserar en lagom mängd sås vid användning. Varje förpacknings bruttovikt är 0,65kg. Såsernas goda och påtagliga smak gör att de inte ska jämföras med ”kluck-kluck såser” som ketchup eller dylikt, då mängden som appliceras på maten är mer sparsam (droppas eller skakas). Tack vare det så räcker såserna relativt länge, även då de används dagligen i matlagning och/eller som bordssås. Se vår produktfilm som visualiserar ovanstående på ett tydligt sätt: Produktfilm Grillsåser

Hur mycket innehåll är det i varje Hot Sauceförpackning?

Svar: En Hot Sauceförpackning innehåller totalt 300ml, varje flaska innehåller 100ml.

Hot Sauce flaskorna är 15 cm höga och har innehållsanpassad öppning i locket som doserar en lagom mängd sås vid användning. Varje förpacknings bruttovikt är 0,65kg. Såsernas påtagliga styrka och smak gör att de inte ska jämföras med ”kluck-kluck såser” som ketchup eller dylikt, då mängden som appliceras på maten är mer sparsam (droppas eller skakas). Tack vare det så räcker såserna relativt länge, även då de används dagligen i matlagning och/eller som bordssås.

Hur mycket innehåll är det i varje Ketchup/Senapsförpackning?

Svar: En Ketchup/Senapsförpackning innehåller totalt 960ml, varje flaska innehåller 320ml och är 18,8 cm höga.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!