Banner

Försäljning förening

Försäljning förening

Försäljning förening ska vara lustfyllt och ge pengar

Företaget Gogrilla´s erfarenhet av att jobba och samarbeta med försäljning förening, skolklasser och andra sällskap är att det skapas ett engagemang och stärker gruppen när man jobbar mot ett och samma mål. Genom försäljning förening och Gogrillas grillsortiment brukar det sluta med två nöjda parter där försäljningen gett så mycket mersmak så man ofta vill sätta andra sälj mål genom att spänna bågen lite till. I grillsortimentet förekommer grillsåser av fantastiska smaker, tacokit och hot sauce många bara älskar. Lägg därtill senap & ketchup med spännande smaker så kommer ni göra era kunder så pass nöjda att de kommer efterfråga mer. Låt oss presentera hur det går till vid försäljning förening:

  • Ni kan sälja direkt med produkterna i hand
  • Sälj med endast en produktkatalog
  • Eller så gör ni som många andra genom att sälja med både produkten i hand och en produktkatalog.

Bara ni själva väljer hur ni vill sälja dessa grillprodukter och vad ni tjänar läser ni mer i vår produktinformation som ni

De flesta klubbar har säkert gjort många olika aktiviteter för att dra in pengar till föreningen. Man har anordnat löptävlingar, tipspromenader, fester och haft lottförsäljningar av diverse slag. Skolklasser har bakat bröd, haft loppisar och haft pantinsamlingar. Det är för all del bra aktiviteter men har det gett speciellt mycket förtjänst alla gånger? Nej, inte alltid om vi ska vara helt ärliga. När man funderar över försäljning förening finns det vissa saker man bör ta i beaktande innan man ger sig in i något man inom kort inser att man skulle ha struntat helt i. Antingen har det inte varit tillräckligt roligt för de som är med på försäljning förening så engagemanget har uteblivit eller så har det varit för krångligt av en eller annan anledning. Nej, låt försäljning vara en trevlig aktivitet som skapar vi-känsla och ger ordentligt med pengar in i klubben. Läs vidare om hur försäljning förening bör fungera.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!