Banner

Föreningsförsäljning

Föreningsförsäljning

Föreningsförsäljning som ger utdelning

Gogrilla´s företagsidé är att vända sig till föreningar, lag och klasser. I sitt produktsortiment säljer man grillprodukter, alltifrån grillsåser till tacokit och hot sauce samt senap & ketchup av högsta kvalitét. Vad man tjänar på sin föreningsförsäljning är såklart intressant. Vi tar ett exempel:

  • Antal säljare 25st
  • Antal såser per säljare 6st
  • Antal kassar per säljare 6st
  • Er grundförtjänst 15 000kr
  • Er bonus 2 500kr
  • Er totalvinst 17 500kr

För att få en mer exakt och bättre bild av föreningsförsäljning föreslår vi att ni beställer vår produktinfo gratis och själva bildar er en uppfattning om hur ni vill sälja dessa lättsålda varor, då man själv väljer. Många har gjort det innan er, både en två och tre gånger, och många kommer göra det efter er. Ni kan såklart även kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur er föreningsförsäljning på bästa sätt drar in pengar. Det ska vara problemfritt att dra in pengar till klubben, det här är det garanterat. Varmt välkommen!

Alla vet att man inom föreningslivet inte har en massa pengar på ett konto som man kan ta av när det passar. Därför är en stor inkomst, inte förvånande nog, just föreningsförsäljning. De flesta föreningar har försökt på alla tänkbara sätt att få in medel med olika föreningsförsäljning som inte gett så mycket klirr i kassan. När man ägnar sig åt föreningsförsäljning vill man att det ska gå smidigt och enkelt utan att behöva ta några risker och ligga ute med pengar. Dessutom vill man såklart att det ska vara mödan värt, där man faktiskt tjänar en hel del. Visst ger tipspromenader, bakning av kakor och lotteriförsäljning en del pengar. Vill man däremot vara garanterad en stor inkomst bör man ta kontakt med Gogrilla och höra vad dem har att erbjuda. Läs vidare och upptäck hur föreningen kan tjäna stora pengar utan att lägga ner hela sin själ.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!