Banner
Tjäna pengar till laget

Det ska vara lätt att tjäna pengar till laget! Spelar du i ett fotbollslag, hockeylag, volleybollag eller kanske någon annan typ av lag? Nu har ni chansen att enkelt tjäna ihop pengar till laget tack vare Gogrillas populära produkter. Genom att sälja Gogrillas goda grillsåser så kan du och ditt lag snabbt fylla på er lagkassa.

Gogrillas grillsåser passar till allt och är en av Sveriges mest sålda såser med piri-piribas. Såsen passar till grillat precis som namnet talar om men den går även att ha till vilken annan typ av mat som helst, bara fantasin sätter gränser. Såsen har en krämig konsistens och är mycket smakrik. Den är självklart gjord på enbart naturliga råvaror och håller högsta kvalitet.

När du och ditt lag har kommit överens om att ni vill fylla på lagkassan för att kanske åka på en träningsresa hjälper vi på Gogrilla er att komma igång med försäljningen direkt. Vi skickar då ut produkterna till er som ni ska sälja. Ni behöver inte lägga ut några pengar utan ni betalar först när ni sålt produkterna och fått betalt av era kunder. Försäljningspriset är 100 kr per förpackning och er förtjänst blir hela 35 kr per förpackning!

Försäljningen sker helt riskfritt, det vill säga att ni betalar endast för de förpackningar som ni har sålt. Icke sålda förpackningar skickar ni bara tillbaka till Gogrilla. Leveranserna är kostnadsfria såväl när ni får produkterna som när ni vill skicka tillbaka icke sålda produkter.

När själva produkterna ska säljas kan detta göras genom att antingen bära med sig produkterna och visa dem för kund direkt eller genom att bära med sig en katalog som visas för kunden. Det går även bra att både ha produkterna och katalogen med sig vid försäljning.

Det går snabbt och enkelt komma igång med försäljningen! Vi vet att det är roligt att tjäna pengar och när laget väl har tagit ett beslut om att sälja så är det lätt att bli ivrig med att komma igång. Vi ser till att leverera produkterna till er inom 2-5 arbetsdagar.

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!