Banner
Tjäna pengar till klassen

Ett av de enklaste sätten att tjäna pengar till klassen är att sälja omtyckta produkter. Gogrillas grillsåser smakar inte bara gott, utan har också snygga förpackningar som gör att det aldrig är några problem att hitta kunder. Svenskar gillar verkligen grillkvällar och tacokvällar och då passar såserna helt perfekt!

Processen är utformad för att vara så enkel som möjligt. Här på Gogrilla’s hemsida kan du antingen beställa mer information eller direkt beställa hem produkter för att komma igång med försäljningen. Enkelt och snabbt! Klassen har stor valfrihet gällande vad som ska säljas och hur mycket som ska säljas. Det går utmärkt att göra en egen mix av grillsåser, tacokit och senap/ketchup med mera.

Att få produkterna hemskickade tar normalt inte mer än 2-5 arbetsdagar och är dessutom helt fraktfritt. När man vill tjäna pengar till klassen innebär det stora fördelar att på förhand veta hur stor förtjänsten kan bli. Kanske behövs 15 000 kr eller 20 000 kr för en klassresa? Hos Gogrilla finns räkneexempel och just din skolklass kan enkelt sätta ett gemensamt mål så att ni får in de pengar ni behöver snabbt och enkelt.

En av de största fördelarna är att din skolklass inte behöver alls ta någon form av risk. Med Gogrillas smidiga system så betalar man enbart för de produkter som faktiskt blivit sålda. Alla osålda produkter i oskadade förpackningar tas tillbaka inom 40 dagar. Överskottet från alla sålda produkter behålls och på så sätt är ni garanterade att tjäna pengar till klassen. Dessutom går det att få bonus för klasser som lyckas sälja minst 100 stycken produkter.

Gogrillas produkter är väldigt lättsålda och passar medlemmar i alla hushåll. Många skolklasser säljer till grannar, vänner, släkt och på olika arbetsplatser, som snabbt gör att pengarna rullar in. De flesta tycker om att hjälpa en skolklass förverkliga sin drömresa. Om alla gör sitt yttersta kan klassen dra in massvis av pengar, börja redan idag!

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!