Banner
Tjäna pengar till föreningen

Om du eller dina barn är del av en förening så kan det ibland vara svårt att finansiera utgifter och kostnader som medföljer för att hålla föreningen aktiv och lönsam. Det finns många olika alternativ för att få intäkter till en förening, det finns alltid enkla och svåra sätt att genomför en lönsam försäljningsaktivitet. Vi på GoGrilla hjälper dig med att snabbt, enkelt och effektivt tjäna pengar till din förening, samtidigt som ni har kul tillsammans! 

Välj det alternativ som passar bäst för dig och dina föreningsmedlemmar, när ni väljer tillvägagångssätt för att öka på i föreningskassan. Kom ihåg att tänka på att om din förening ska sälja fysiska produkter så är det viktigt att det finns en efterfrågan på marknaden för dessa produkter. GoGrillas grillsåser och tillbehör är väldigt populära och gör dem därför mycket enkla att sälja och är något som alla i familjen kan njuta av tillsammans på fredagsmyset, grillkvällen eller på en vanlig tisdag.

Du och din förening kan snabbt komma upp i stora belopp som ni kan använda till många olika roliga saker, som till exempel; föreningsresor, aktiviteter, utbildningar och mycket annat. Fördelen med Gogrillas produkter är att ni kan välja och blanda fritt när ni beställer våra produkter, vilket gör att ni behöver inte köpa in produkter som ni inte har sålt. Våra produkter finns alltid i lager och vi erbjuder snabba leveranser bara inom några dagar efter att ni har lagt er beställning. Det bästa av allt är att ni aldrig behöver ligga ute med pengar från egen ficka, utan ni betalar fakturan från Gogrilla när ni levererat produkterna till era kunder och fått betalt av dem. Överskottet av pengarna stoppar ni i er föreningskassa som ni snabbt kommer märka att den växer stadigt i takt med er lyckade försäljning.

Genom att sälja Gogrillas populära produkter kan ni sälja mer och tjäna mer!

Tjäna pengar till laget, klassen eller föreningen!